Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ERRŐL TE SE MARADJ LE!!!

Szenzációs hírünk van!

Idén végre sikerült rendelünk, abból a kiadványból, amiből tavaly egyetlen óra alatt elkapkodták a kiadónál a teljes készletet!

Ez nem is csoda, hiszen az egyik legszebb ADVENTI NAPTÁRról van szó. Igazi kuriózum!

Rendkívül mutatós és különles. A lelket táplálja, hiszen csoki helyett minden nap egy újabb mesével lepi meg a gyerekeket.

A látványos naptár L-alakban kinyitva és felállítva, egy több szintes lakóház két oldalát formázza, mely teljes karácsonyi pompában díszeleg. A gyerekek az ünnepvárás időszakában minden nap egy újabb ablakot nyithatnak ki a 24-ből, melyek mögött apró, 10x10 cm-es, bájos és nagyon szépen illusztrált mesefüzetek rejtőznek. A füzetek mérete ellenére a szövegek megfelelő hosszúságúak egy bekuckózós estimeséhez. A decemberi estéken nem csak az örökzöld karácsonyi történeteket ismerhetik meg, de olyan klasszikusok is sorra kerülnek, mint a Hamupipőke, az Aladdin, A suszter manói, A dzsungel könyve,az Óz vagy A császár új rujája.

Nem tudni, hogy most meddig tart ki a készlet, így ha nem akarsz lemaradni, akkor rendeld meg most ezt az egyedi és álomszép kalendáriumot!