Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

GYIK

Tudok-e vásárolni Önöktől olyan Usborne könyvet, amely nem szerepel a kínálatukban?

 

Természetesen! Amennyiben a megvásárolni kívánt könyvet nem találja meg oldalunkon, küldje el a rendeles@coolbooks.hu e-mail címre a könyv pontos címét vagy ISBN számát és ha jelenleg szerepel az európai kiadó kínálatában és van raktáron is belőle, úgy 1 hónapon belül beszerezzük Önnek. 


Mit jelent az, hogy a termék „előrendelhető”?

 

Amennyiben a választott termék alatt az látja, hogy „előrendelhető”, az azt jelenti, hogy bár szerepel a kínálatunkban, de jelenleg nincs készleten. Kérjük, hogy ha szeretné megvásárolni az adott terméket, akkor a RENDELÉS ikonra kattintva, a felugró ablakban adja meg e-mail címét, melyre értesítést küldünk Önnek, ha beérkezett hozzánk az áru. Az értesítés kérése nem számít konkrét rendelésnek, így nem jár semmilyen kötelezettséggel.


Hol kaphatok bővebb információt a könyvekről?

 

Minden könyvünket jól ismerjük, nézegetjük, elolvassuk, „teszteljük”, a leírásokat, - sok esetben a fényképeket, videókat - is magunk készítjük.
Mivel több mint 800-féle termék szerepel a webshopunkban, ez egy időigényes feladat, így a részletes ismertetők feltöltése még folyamatban van. Amennyiben olyan könyv keltette fel az érdeklődését, melynél még nem áll a rendelkezésére elegendő információ, kérjük, jelezze felénk az info@coolbooks.hu e-mail címen és mi lehetőségeink szerint a legrövidebb időn belül elküldjük Önnek az ismertetőt.