Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hűségpont rendszer

Kedves Látogatónk, Vásárlónk!

 

Szeretnénk jutalmazni vásárlásait, ezért kidolgoztunk egy hűségpont rendszert, mely keretében visszatérő vevőink költéseit hűségpontokkal jutalmazzuk.

 

A HŰSÉGPONT RENDSZER FELHASZNÁLÁSÁNAK FELTÉTELEI:

Ki veheti igénybe?

A hűségpontokat csak a www.coolbooks.hu oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet. Telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem tud hűségpontokhoz jutni. 

Hogyan gyűjtheti a pontjait?

Minden vásárláskor a termékek után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést. A szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

Meddig használhatja fel a pontokat?

A hűségpontokat 1 évig, (365 nap) a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. Egy év után a fel nem használt pontok törlődnek.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A hűségpontok értéke:

Minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, amiről az adott termék oldalán kap tájékoztatást. Általánosságban a teljes áru termékeknél 20 forintonként 1 pontot, az akciós termékeknél pedig 60 fonrintokként 1 pontot írunk jóvá.
A beváltás során 1 pont 1 forintot ér.

Hűségpontok beváltása, jóváírása

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot Ön átvette ( Tehát a pontok csak a rendelés állapotának "Teljesítve" státuszra állítása után lesznek felhasználhatók). A vásárlások során a pontjai összeadódnak, amit részben vagy egészben, egy éven belül bármikor felhasználhat. Pontjai egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓK menüpont alatt kap tájékoztatást.

A pontokat a PÉNZTÁRBAN válthatja be. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. 

 

Legyen Ön is regisztrált vásárlónk és éljen a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!