Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

My first phonics reading library

Ár:
49.100 Ft
9.900 Ft
Kedvezmény: 80%
Szerezhető hűségpontok: 165
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Nyelv: Angol

A 20 papírkötésű könyvecskéből álló, díszdobozos gyűjtemény egy válogatás a "Phonics Readers" sorozat legkedveltebb történeteiből.

Kedves, humoros történetek, bájos ábrák és rövid, dallamos szövegek, egymásra rímelő mondatok, melyek nemcsak az olvasást könnyítik meg, hanem a kiejtést is segítik.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A „Phonics Readers” sorozat a hangtanra épül, mely a szavakat alkotó betűk vagy betűkombinációk hangzására fókuszál. Ez egy kitűnő módszer arra, hogy a gyerekekkel megkedveltesse az olvasást, majd e téren megalapozza a tudásukat, magabiztosságukat és fejlessze a nyelvi készségeiket.

Az olvasni tanulás egy fontos mérföldkő minden gyerek életében. A folyamat már azelőtt elkezdődik, hogy megtanulják a betűket, hogy azokat összerakva kiolvassák az első szavakat. Minél hamarabb felfedezik a könyveket és általuk egyre erősebbé válik bennük az írott szöveg és a nyelv szeretete, annál felkészültebbek lesznek majd az első lépések megtételére az önálló olvasás útján.

A 20 papírkötésű könyvecskéből álló, díszdobozos gyűjtemény  egy válogatás a "Phonics Readers" sorozat legkedveltebb történeteiből.

Tartalom: Cow takes a bow, Snail brings the mail, Bee makes tea, Underpants for ants, Croc gets a shock, Crow in the snow, Spider in a glider, Seal at the wheel, Ape's great escape, Chimp with a limp, Hyena ballerina, Giraffe in a bath, Goat in a boat, Bug in a rug, Kangaroo at the zoo, Mole in a hole, Lizard in a blizzard, Flamingo plays bingo, Raccoon on the moon and Llamas in pyjamas.

Kötés 20 papír kötésű füzet, karton dobozban
Kiadó Usborne
Ajánlott kor 3+

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!