Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Rólunk

Webáruházunk segítségével az Usborne könyvek csodálatos világába szeretnénk kalauzolni Önöket és gyermekeiket.

Az Usborne a legnagyobb és a legsikeresebb független könyvkiadó az Egyesült Királyságban. 1973-ban  Peter Usborne alapította, aki sikerét többek között annak köszönheti, hogy állandó csapattal, saját írókkal, szerzőkkel dolgozik, akikkel így egy egységes arculatot tudott kialakítani, garantálva az állandó magas színvonalat és minőséget.

Ezek a könyvek egyszerre szórakoztatnak, tanítanak, kreatívvá, kíváncsivá tesznek, magukba szippantanak, lebilincselnek. Színesek, érdekesek, igényesek, de mindenek előtt különlegesek. Felhajtható fülek, felhúzható játékok, írható-letörölhető oldalak, imádnivaló grafikák, térbeli képek teszik őket egyedivé. Némelyiket lapozgatva, mintha egy varázslat részeseivé válnánk. A kislányom nem tud betelni velük, de én sem. Együtt várjuk a mesék idejét, amikor összebújva elolvassuk a kedvenc történeteinket, mintha közös titkokat osztanánk meg egymással és egyforma izgalommal lapozzuk az új könyveket, kíváncsian várva, hogy milyen újabb élményeket rejtenek a számunkra. Ez talán a nap legjobb része, csak a miénk, a kettőnké. Ez nem szól semmi másról csak rólunk és a mesék fantasztikus világáról.

Az ilyen pozitív élmények hatására a gyerekek nem csak a könyveket szeretik meg, hanem az olvasást és az angol nyelvet is, miközben azt szinte észrevétlenül sajátítják el, a lapokon szereplő információkkal együtt.
Ha egy-egy könyv olvasgatásával nem csak új impulzusokkal gazdagodnak, hanem pár új szóval is, akkor elmondhatjuk, hogy bőven megérte a befektetést. 


A mai világban az angol nyelv ismerete nem előny, hanem alap. Ezek a fantasztikus könyvek által hozzásegíthetjük a gyermekeinket, hogy a későbbi keserves és unalmas magolás helyett, játszva, észrevétlenül szívják magukba a nyelvet. Ha csak naponta egy mesét olvasunk nekik angolul vagy csak egy könyvet teszünk a nagyobbak elé, elérjük, hogy az életük részévé és ez által természetessé váljon a számukra az angol nyelv használata. Ez a jövőjük szempontjából felbecsülhetetlen érték. Így pár jól megválasztott könyvvel nem csak pár színes papírlapot, hanem óriási kincset adunk a kezükbe.

 

A választásban mi is szívesen segítünk. Kérdéseiket, észrevételeiket várjuk az info@coolbooks.hu e-mail címen. 

A Cool Books kínálatát igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy mindenki találjon a gyermeke számára hasznos és érdekes kiadványokat. Aki mégsem találja meg oldalunkon azt, amit keres, kérem hogy jelezze kívánságát, elképzelését a fenti e-mail címen és mi igyekszünk teljesíteni.

Az Usborne könyvek egy része "tud valamit". Mivel tapasztalataink szerint a fényképek nem tudják ezeket az extrákat visszaadni, rövid videókkal próbáljuk őket szemléletessé tenni. A videók folyamatosan kerülnek feltöltésre, a linkeket az adott könyv leírásánál találják. További információkért, videókért bátran keressenek e-mailben az info@coolbooks.hu címen.

 

Bár elkötelezett híve vagyok annak a tanításnak, miszerint az angolt minél előbb, lehetőleg már babakorban be kell vezetni a gyerekek mindennapi életébe, értem és megértem, ha valaki más véleményen van vagy valamiért nincs erre lehetősége.

Őket sem szeretnénk kihagyni a jóból, így az Usborne magyar nyelven is megjelent kiadványai közül a legérdekesebbeket felvettük a kínálatukba.
Mindamellett azt javaslom, hogy aki teheti, válassza az angol nyelvű változatot, mert a szöveget le lehet fordítani, a képekről magyarul is lehet mesélni, beszélgetni, viszont az eredeti szöveg egyszer még hasznossá válhat gyermekük számára.

Jó válogatást, majd örömteli, nagy közös, öszebújós olvasgatásokat, izgalmas játszós órákat vagy sikerélményekben gazdag kreatív perceket kívánunk Önöknek és gyerkőceiknek!

Müller Gerda