Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VÁSÁROLJ MOST, MÉG A RÉGI ÁRAKON !!!

VÁSÁROLJ MOST, MÉG A RÉGI ÁRAKON !!!

Kedves Vásárlóink!

Mivel vállalkozásunk fő célja az, hogy a lehető legtöbb gyerekhez eljussanak az Usborne kiadó általunk is forgalmazott, fantasztikus kiadványai, sokáig kűzdöttünk, hogy akár saját hasznunktól elesve, de megtarthassuk az eddigi árakat. Ám sajnos a jelenlegi gazdasági helyzetre való tekintettel, - ahogyan az élet szinte minden területén, - eljött az a pont, amikor mi is emelésre kényszerülünk.

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy ez nem a mi profitunk növelése miatt történik, hanem a beszállítóink áremeléseit, illetve a folyamatosan romló forint okozta veszteséget fedik le részlegesen.

Mivel könyveink az Egyesült Királyságból érkeznek, így árukat erősen befolyásolja a folyamatosan gyengülő forint, valamint mind a hazai mind a nemzetközi szállítási díjak, melyek szinte naponta mennek feljebb, a drasztikus üzemanyag ár növevekedés miatt.

Webshopunkban augusztus 20-ától már az új árazás szerint jelennek meg termékeink, így aki még a jelenlegi árakon szeretne vásárolni, az augusztus 19-én, éjfélig tudja ezt megtenni!

Köszönjük megértéseteket!

A COOLl BOOKS csapata